Jekyll and Hyde!

“I hver eneste af os er der nedlagt - ikke én, men to karakterer.
Hvis denne medfødte dobbelthed i mennesket - det gode og det onde- kunne isoleres i to adskilte identiteter, ville livet være befriet for alt det som gør det uudholdeligt. Det er menneskehedens forbandelse at disse to diametralt modsatte kræfter bestandig kæmper mod hinanden.

I efteråret 1888 indledte min ven Henry Jekyll en række videnskabelige forsøg, som han håbede ville ændre hele vores opfattelse af godt og ondt.
Hvordan kunne jeg ane at de også ville forandre hans sjæl?
Og min egen.”

Frank Wildhorns mesterværk “Jekyll and Hyde” har gået sin sejrsgang over hele verden! I Danmark spillede den for fulde huse på Det ny teater i 2016, og nu er turen kommet til Herlev Revy og Teater i Herlev teaterbio! Robert Louis Stevensons klassiske historie om en mands utrættelige forsøg på at skille det onde, der findes i alle mennesker, fra det gode akkompagneres af fremragende og udødelige musicalhits som “This is the Moment”, “Someone Like You”, “In His Eyes” og “Alive”! Der er tale om en af verdens bedste og mest dramatiske musicals, og både kapelmester Jonas Hinze og instruktør Rasmus Albeck har drømt om at lave netop denne vidunderligt mørke historie, hvor selve menneskets beskaffenhed tages til debat! Følg med her på siden, hvor der åbnes for tilmelding til audition medio oktober!