Børnegruppen

Born Born Lær at spille teater, og gør det! Så enkelt kan Herlev Revy og Teaters Børnegrupper beskrives. Men så ville man ikke have nævnt, at den faktisk er mere eller mindre en institution - mange af byens skuespillere er faktisk startet her, og har nu store roller i både Herlev Revy og Teaters egne forestillinger og forestillinger over hele landet. Enkelte er endda blevet professionelle.

Men det vigtigste er, at dette er en gruppe af gode og engagerede børn, som både får skuespilundervisning og mærker tilfredsstillelsen ved at spille skuespil i praksis foran et rigtigt publikum. Og de elsker det - ikke mindst på grund af det gode sammenhold, at det er sjovt og hyggeligt, og man lærer at stole på andre. Og at selv blive stolet på.

Børnegruppene er nogle aktive gruppe, der lægger vægt på, at børnene skal have mulighed for at udfolde og udvikle sig kreativt, men også træning i grundprincipperne i at skabe, øve og udføre en forestilling. Alderen er fra 9-12 år.

Der produceres årligt 2 større forestillinger.  

Vi har 2 Børnegrupper

Børnegruppe I (begyndere), onsdage kl. 16-18 (9-10 år)
Vores Børnegruppe 1 er for uøvede børn, der brænder for at afprøve dét at stå på en scene. Børnene bliver under forløbet trænet i mange dramatiske øvelser, der alle sammen går ud på at kunne formidle en teaterforestilling ca. 2 gange om året.

Børnegruppe II (øvede), onsdage kl. 18-20 (11-12 år)
Børnegruppe 2 er for lidt øvede, der har prøvet det før og har mindst 1 forestilling bag sig. Der er dog intet til hinder for at også nye børn kan starte her, hvis de har den rette alder. Også børnegruppe 2 producerer mindst 2 forestillinger om året

Ønsker du mere information kan du kontakte Flemming Nordenhof på e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.